Σελίδες

Η λίστα ιστολογίων μου

Powered By Blogger

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

παραμυθια για τους μηνες (Νοεμβριος)

Την εβλεπε να περναει σχεδον καθε μερα απ το μαγαζι του,νεα στη γειτονια σκεφτηκε..δεν την ηξερε ουτε την ειχε ξαναδει..Του εκανε εντυπωση ο αερας της κ το χαμογελό της.καθε μερα κρατουσε και κατι στα χερια της.Καποτε μπηκε στο μαγαζι του κ ετρεξε να την εξυπηρετησει.Ηθελε κατι βεργες σιδερενιες αλλα σ ενα ορισμενο μηκος.Επρεπε να παει στο σπιτι της,να μετρησει,να τις κοψει και μετα να τις  τοποθετησει.Το εκανε με μεγαλη χαρα,χωρις να βιαζεται για να εχει το χρονο να περασει πιο πολλη ωρα μαζι της.Τελειωσε αυτο,αλλη μερα [πηρε κατι αλλο και σιγα σιγα γνωριστηκαν.Της ζητησε να βγουν για φαγητο και αυτη προθυμα δεχτηκε..ηδη απο τις πρωτες κουβεντες που ειχαν κανει ταιριαζαν σε αρκετα πραγματα,,Το κυριο χαρακτηριστικο του ηταν η μεγαλη σοβαροτητα  κ τα αστεια που ελεγε εμοιαζαν σοβαρα.Το κυριο χαρακτηριστικο της ηταν ενα μονιμο χαμογελο και μια αισιοδοξη αποψη της ζωης. Τωρα αν αυτο ηταν ταιριασμα, αυτο ειναι αλλη υποθεση,ηθελαν ομως και οι δυο να ειναι μαζι μετα τη δουλεια τους.
Αρχισαν με την πρωτη εξοδο για φαγητο,ωραια περασαν,μετα μια βολτα με το αυτοκινητο σε ολα τα περιξ και σ ολη τη διαδρομη με χιουμορ και καλη διαθεση αποφασισαν να τα φτιαξουν.Εγιναν λοιπον ζευγαρι.περνουσαν καθε απογευμα μαζι κι αν δεν μπορουσαν καθε βραδυ μαζι..Σ ολα ταιριαζαν και ειδικα στον ερωτα,υπηρχε τετοια χημεια ,ανεξηγητη με δυναμισμο και φαντασια,τελεια απο καθε αποψη.
Καποια στιγμη της κουβαλησε κι ενα πουλακι,ενα καναρινι,το ονομασε γιο τους ,γελασαν πολυ!
Οταν ελεγαν οτι μπορει να χωριζαν  αυτος της απαντουσε οτι θα ερχεται με τσουβαλια απο καναβουρι για τη διατροφη του παιδιου τους..
Το καλοκαιρακι την πηγαινε με μια βαρκα με μηχανη  σε ξερες  και κολυμπουσαν,ετρωγαν οτι ψαρευε,εμεναν μεχρι να νυχτωσει και να ξαπλωσουν κοιταζοντας τ αστερια.
Αλλοτε την πηγαινε στα βουνα εκει που θαρρεις ο ουρανος ειναι τοσο κοντα σου που μπορεις να τον πιασεις και ακουμπισμενοι σε κορμους δεντρων μιλουσαν αγκαλιασμενοι για το τιποτε.
Της  μαζευε κοχυλια,της  χαριζε λουλουδια,κουβαλουσε κρασι πολλες φορες οταν ετρωγαν στο σπιτι του αν μαγειρευε εκεινη η και αυτος...
.Μεχρι που...
απο μια παρεξηγηση,απο λογια που δεν ειπωθηκαν οταν επρεπε διαλυθηκε αποτομα το παραμυθι αυτης της σχεσης.Την ηθελε,τον ηθελε αλλα δεν μπορουσαν πια .,Ο εγωισμος του, το πεισμα της και ο καιρος εκαναν το θαυμα τους.
Χωρισαν για τα καλα..
την εβλεπε ακομα να περναει απο εξω,τον πετυχαινε πολλες φορες στο δρομο μα ηταν αργα.Μετα απο χρονια ,τη μερα της γιορτης του εμαθαν ο ενας του αλλουνου τα νεα.Παντρεμενοι πια και οι δυο με αλλα ατομα,απο 1 παιδι ο καθενας.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου