Σελίδες

Η λίστα ιστολογίων μου

Powered By Blogger

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Fair play

Fair play στη ζωη και στην πολιτική και γενικά θεωρείται ενα τίμιο παιχνιδι.Να ξερεις τους κανόνες απ την αρχή, να τους δέχεσαι και μετά ν αγωνίζεσαι για τη νίκη ή και για τον αγώνα αυτόν καθαυτόν.
Δεν επιτρέπονται ζαβολιές, κλωτσοπατιναδες, ξεκατινιάσματα, λεονταρισμοί, κομπασμοί και κάθε είδους μικροπρέπεια με την οποία μπορείς να κερδίσεις, αλλά θα είναι μια πύρρεια νίκη και δεν θα σ εκτιμάει κανείς, ίσως μονο θα σε φοβαται ,αλλα δεν θα σε σέβεται.
Και ερχόμαστε στα καθ ημας:
Τον Μάη, πρώτα ο Θεός που λένε, θα έχουμε τις ευρωεκλογές κ τις δημοτικές κ τις περιφερειακές εκλογές.
Τι ήθελαν να τις μπλεξουν κανείς δεν ξερει, αλλα τέλος παντων.
Σιγά σιγα ξετσουμίζουν οι υποψήφιοι.
Και ώ! του θαυματος , είναι ανεξάρτητοι!!! μα όλοι σχεδόν;
Και να η ανεξαρτησία απο δώ και να η ανεξαρτησία απο κει και δώστου κοκκινα πρασινα κιτρινα κ μπλε χρωματακια στις αφισσες να δηλώνουν την ανεξαρτησία , αλλα φεύ!!!!
Είναι ποτε δυνατόν να είναι ανεξαρτητος και αντιμνημονιακός πχ καποιος ο οποιος εφαγε ψωμι και παντεσπανι και τελευταία εγινε ανεξαρτητος;επειδη δεν τα βρηκαν καπου; επειδη του ειπαν στο φλυντζανι προσεχε , μαυρη μαυριλα πλακωσε κατα δώ και δεν σε βλεπω καλα;
Οχι , φιλοι μου, δεν ειστε ανεξαρτητοι.Ειστε οι περιφημοι κωλοτουμπες που αν δεν το καταλαβατε το 2009 η το 2010 η το 2014 ή το 2015 ή τωρα τελευταία, τωρα είναι αργα.
Το θαψατε το ονομα σας μαζι με τους αλλους που αδιαβαστοι εβαζαν φαρδια πλατια την υπογραφή τους απο τότε που μπήκε η χώρα στη μέγγενη με ύπουλο τρόπο,-που εσείς ούτε καταγγείλατε ούτε παραιτήθηκατε .
Τωρα;
Στη μαμα σας και μη σας ξανακουσουμε.
Τι κι αν δεν είναι οι πραγματικα ανεξαρτητοι εμπειροι;
Εσας σας ειδαμε, σας δοκιμασαμε, ολο μπλα μπλα και εργο μηδεν.
Το θεμα ειναι να παιξεις τιμια και να χασεις τιμια.Μην αρχισετε τα θα και θα, γιατι απλως το θα το σπείραν και δεν φυτρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου