Σελίδες

Η λίστα ιστολογίων μου

Powered By Blogger

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

παραμυθια για τους μηνες (Δεκεμβρης)

Την περνουσε  13 χρονια και ηταν φιλος του πατερα της ,μαλλον καλυτερα συμπαικτης στην ξερη στο καφενειο.Ηταν  ψηλος,με σγουρα  καστανα μαλλια,καστανα ζεστα και γελαστα ματια, λιγο γαμψη μυτη και ομορφα χειλη.Ηταν γεροδεμένος μια και η δουλεια που εκανε το απαιτουσε.Ειχε ερθει καποτε στο σπιτι τους ,εκεινη ηταν ακομα στο γυμνασιο και στην πλακα  τη ζητησε απ τον πατερα της.Μικρη ειναι ειπε εκεινος κοφτα.
Περασαν χρονια,ηταν στην τελευταια ταξη και ετοιμαζοταν για τις εξετασεις για το πανεπιστημιο.Ερχοταν στη γειτονια της με καθε ειδους προφαση και εγινε και φιλος με τον θείο της.Ειχε τοσο ευχαριστο χαρακτηρα που ολοι τον ηθελαν για παρεα.
Εμενε καπως μακρια απ το σπιτι της και η δουλεια (το μαγαζι του) ηταν επισης μακρια.Περασε εκεινη στο Πανεπιστημιο και αυτος δεν επαψε στιγμη να της δειχνει οποτε την εβλεπε οτι την ηθελε.Καποτε που βρηκε ευκαιρια  να της το πει απο κοντα εκεινη τον προσβαλε λεγοντας του Μα εσυ εισαι μεγαλος!!
Δεν το εβαλε κατω ...
Παρακολουθουσε τη ζωη της,τα φλερτ της.Ηξερε οτι δεν ειχε καμμια σχεση σοβαρη παρα μονο φλερτ.της ζητησε να βγουν ξανα.Δεχτηκε...
Την πηγε σε μια ντισκο εκεινης της εποχης,,αυτος ηπιε ουισκυ ,εκεινη χυμο,αυτος καπνιζε ,εκεινη οχι.Την πηρε απ το χερι να χορεψουν, ειχε ζεστη αγκαλια και της αρεσε αυτο.
Αρχισαν  να βγαινουν με προφυλαξεις αν και δεν ειχε λογο,ειχε καλη δουλεια,φαινοταν ποσο την ηθελε και τον ηξεραν οι γονεις της...τελος παντων δεν εχει σημασια. Καμμια φορα την επαιρνε με το αυτοκινητο του, ακριβο για εκεινη την εποχη και την πηγαινε σε διαφορα μερη με θεα.Την αγκαλιαζε μονο και της ελεγε  εισαι η ψυχη μου, σ αγαπω και σε θελω.Χωρις να την πιεζει ποτέ.
Περασε ο καιρος,χειμωνας ηταν ,εφτασε η αρχη του καλοκαιριου.Την πηγε μια βραδυνη βολτα στη θαλασσα. Βγηκαν απο το αυτοκινητο και την αγκαλιασε με λαχταρα, τη φιλουσε συνεχεια..Καταλαβε οτι ηταν θεμα στιγμων να ολοκληρωθει κατι και δεν ηθελε..ηθελε να το θελει κι εκεινη.Ξεντυθηκε ,τα εβγαλε ολα κ εμεινε μ ενα  ασπρο μαγιω.Στο μαυρισμενο του δερμα φαινοταν πολύ ομορφο και πρωτη φορα τον εβλεπε ετσι μπροστα της,εμεινε αλλαλη.Ομως δεν ειχε κανενα σκοπο να προχωρησει ουτε και τοτε.
Μπηκε,κολυμπησε, βγηκε δροσερος και γελαστος ,σκουπιστηκε και αρχισε παλι να τη φιλαει..εισαι η ψυχη μου της ελεγε συνεχεια. σ αγαπω και σε θελω..σε λατρευω..
Αρχισε να καμπτεται η αντισταση της,εβλεπε πεντακαθαρα ποσο την αγαπουσε,ηξερε πως κοντα του θα ζουσε ευτυχισμενη,ηταν εμπειρος,ειχε ζησει τη ζωη του,ηθελε να κανει οικογενεια μαζι της.Μα παλι,αυτη δεν ειχε ζησει τιποτα,Ηταν φοιτητρια και ηθελε να τα ζησει ολα πριν σκλαβωθει.
Περασε καιρος, ηρθε ξανα χειμωνας..Καποτε της ειπε οτι θα συναντιοντουσαν σ ενα σπιτι γιατι βαρεθηκε τις βολτες με τ αυτοκινητο.Δεχτηκε, γιατι κι αυτη ηθελε να τον εχει ολοδικο της σ ενα ησυχο μερος.Την περιμενε οπως παντα γελαστος και τρυφερος, την κρατουσε αγκαλια σαν μωρο κι εκεινη απολαμβανε μονο.Την πηγε στο κρεββατι και εκαναν ερωτα για πρωτη κ τελευταια φορα. Ενω ηταν ακομα γυμνοι και αγκαλιασμενοι της το ειπε για τελευταια φορα..Σε 2 μηνες φευγω στην Αμερικη, η δουλεια εχει καιρο που δεν παει καλα,προσπαθησα πολυ να την κρατησω για να ειμαστε μαζι, αλλα δεν μπορω πια..Σκεψου κ αποφασισε αν θα παντρευτουμε και θα φυγουμε μαζι ή θα φυγω μονος..Ταρακουνηθηκε, τρομαξε,εκλαψε,τον παρακαλεσε να μεινει...Δεν ηταν ομως δυνατο και αυτος ηταν αντρας,δεν ηθελε να μην μπορει...
Ουτε εμαθε πότε εφυγε,παρα μετα απο μηνες ενας κουμπαρος του που τον ειχε βαλει να την προσεχει η καλυτερα να την παρακολουθεί, της ειπε  πως ο Σ  ειχε παντρευτει, μια ελληνιδα με το ιδιο ονομα το δικο της..
Μετα απο χρονια εμαθε πως ηρθε και την εψαχνε,αλλα ηταν πια μακρια κι αυτη.
Μετα απο χρονια εμαθε πως ποτε του δεν επαψε να την αγαπαει,ηταν η ψυχη του...