Σελίδες

Η λίστα ιστολογίων μου

Powered By Blogger

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

παραμυθια για τους μηνες (Αυγουστος)2

Ηταν μια περίοδος μοναξιας και φαινοταν ο υπολογιστης μοναδική παρέα.Μπηκε λοιπόν σ ενα σαιτ  με παιχνιδια για να σκοτωνει την ωρα της.Ειχε και το αγαπημενο της σκραμπλ,οχι βεβαια με τους γνωστους κανονες,αλλα εμοιαζε καπως.Και αρχισε να παιζει...Μονο...
Καποια στιγμη πεταχτηκε ενα μηνυμα μειλ που της ελεγε καλησπερα και οτι θελει να γινουν φιλοι.Δεχτηκε ,που να ηξερε τι τρεχει μ ολους αυτους τους εμπειρους στα σαιτ γνωριμιων και παιχνιδιων.
Ε, ειπαν τα δικα τους..γνωριστηκαν μεσες ακρες,ηλικιες,υψος,χρωματα μαλλιων ματιων,διαφορα τετοια.
Ηταν απ την ιδια πολη..
Αυτος ενας επιχειρηματιας που συχνα πυκνα ταξειδευε,μ ενα παιδι,και μια γυναικα.
Αυτη επισης επιχειρηματιας που καθοταν στ αυγα της και προσεχε τον εφηβο γιο της και  εναν αντρα τον δικο της.
Συναντιοντουσαν σ αυτο το σαιτ απογευματινες ωρες η βραδυνες,επαιζαν σκραμπλ η άλλα παιχνιδια που απαιτουσαν γνωση της ελληνικης γλωσσας.απορησε εκεινη με τις τοσες γνωσεις του και την αψογη ορθογραφία του.
Καποια στιγμη,στις λεξεις που επρεπε να σχηματισουν αρχισε να βαζει τολμηρες,μερών του σωματος,πραξεων,και διαφορες αλλες.Τη ρωτησε ειρωνικά αν την πειραζει.Δεν την πειραζε,φυσικο ηταν,τις ειχε ξανακουσει η τις ειχε πει.
Μια αλλη φορα,αρχισαν την ον λαιν συνομιλια,οπου ελεγαν και γελουσαν,ειχαν χιουμορ και οι δυο.Πες πες,προχωρησαν  και σε τετοια λογια,ωσπου  εκεινη καταλαβε πως κατι δεν πηγαινε καλα.Τον ρωτησε και αυτος της ειπε οτι ειχε ερεθιστει τοσο που λιγο ακομα να μιλουσαν θα τελειωνε..
Δεν πιστευε στ αυτια της,αλλα της αρεσε που καποιος εστω και χωρις να τον ξερει ειχε φτασει σε τετοιο σημειο.Το συνεχισε λοιπον,μαλλον τον ακουγε. Και μαλλον αυτος ηταν σε εξαλλη κατασταση γιατι φαινοταν να ουρλιαζε οταν εγραφε τι θελει να του κανει η τι της κανει αυτος...Στριμωχτηκε για τα καλα εκεινη,δεν ηταν στον τυπο της να γραφει ετσι και μαλιστα σε αγνωστους..προφασιστηκε οτι ειχε κολησει το ιντερνετ και το εκλεισε κατακοκκινη..
Μετα απο μερες,βρεθηκαν ξανα,,αρχισε κατα μετωπον επιθεση ο Κ.Δεν καταλαβαινε  απο οχι η μη..Σταματησαν αποτομα,,αυτη για να συνελθει απο το σοκ,αυτος για να βρει καπου αλλου ανταποκριση....