Σελίδες

Η λίστα ιστολογίων μου

Powered By Blogger

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

βραδυνη διαδικτιακη και μη διαδικασια

Πριν μιση ωρα γυρισα απ το γυμναστηριο,δεν πεινουσα αλλα οταν ειδα το κουτακι με τους ωμους ξηρους καρπους κ τα αποξηραμενα βατομουρα κ τις σταφιδες το πηρα διπλα μου για παρεα,Εβαλα στα γρηγορα ενα κεικ να ψηνεται και αρχισα την περιηγηση..2 αρθρα η σημειωσεις καλυτερα μου τραβηξαν την προσοχη.Η μια ,της Ξανθιππης μιλησε για μια γυναικοπαρεα που πρωτη φορα γνωριζεται (γνωριστηκαν με ψευδωνυμα μεσα στο διαδικτυο ) απο κοντα.Ετσι ακριβως ειναι και με ποσοστο που θ αγγιζε το 90% πιστευω οτι θα ταιριαζαν οι περισσοτερες,ΑΝ ηταν ακομπλεξαριστες με την εμφανιση κ αλλα τινα που κανουν καποιον να αισθανεται αβολα.
<<<<η γυναικεια φιλία ειναι κατι αξεπεραστο,δεν ειναι σαν την αντρικη μονοτονη,εχει λογω της αναγκης να τα βγαζουν προς τα εξω οι γυναικες,τοσα πολλα να πει,ν ανταλλαξει και να υλοποιησει.


Η δε αλλη σημειωση αφορουσε παλι την γυναικεια προσωπικοτητα μ ενα λινκ απο ενα νεο site το idoll.Ki αυτο μεσα στην πραγματικοτητα ειναι, χωρις να επεκταθω παραπανω..

Σε λιγο θ αρχισω ν ακουω την αγαπημενη μου μουσικη, θα σκαω που καποια πραγματα δεν ειναι οπως θαθελα,που στον κοσμο παραεξω υπαρχει πολλη θλιψη κ αγωνας, θα με διακοψει 1000 φορες ο κανακαρης μου για οτιδηποτε,με σκοπο να καθησει μαζι μου ,διπλα μου και με εξομολογητικη διαθεση..

Θα βλεπω τους φιλους που εκανα εδω η που ειχα απο πολυυυυυυυυυυυ παλια και θα πουμε καμμια κουβεντα,αν και τα πολλα τα λεμε απ το τηλεφωνο...

Θα σχολιασω οτι μ αρεσει η οχι,θα πω κατι επιδοκιμαστικο η καθησυχαστικο, η χιουμοριστικο ,η καμμια σκετη σαχλαμαρα ....

Θα περασει η ωρα,ισως παιξω και κανενα παιχνιδι η προωθησω καποιο απ τα πολλα μειλ που κυκλοφορουν με καθε ειδους περιεχομενο.

θα πιω το βραδυνο τσαι μου (η Ρωσιδα η αραβισσα η κινεζα θα καταντησω με τοσα πολλα που πινω καθε μερα)..

Και στο τελος αν τα βλεφαρα κλεισουν ταυτοχρονα με τα εγκεφαλικα κυτταρα σε υφεση θα παρω τη γνωστη οδο κουζινα,σαλονι,χωλ,κρεββατοκαμαρα...