Σελίδες

Η λίστα ιστολογίων μου

Powered By Blogger

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

παραμυθια για τους μηνες

Ερωτας με τον καιρο.
----------------------------
Ηρθε στην 5η Δημοτικου.Ηταν ψηλοτερός της,ξανθος,με γαλανα ματια,κοντοκουρεμενα μαλλια ωραιο στομα,αδυνατος πολυ αλλα με πολυ νευρο.
Μετριος μαθητης,φανηκε απ την αρχη,κι  αυτη λογω συμπαθειας του διορθωνε τα γραπτα του για να μην παιρνει κακους βαθμους. 
Τελειωσε η 5η ,περασε το καλοκαιρι ,και ξανα μαζι στην 6η ταξη.
Πιο ψηλός ,πιο δυνατός,ωραιος πολυ της φανηκε..Περνουσαν αρκετη ωρα στα διαλλειματα μαζι η οταν επαιζαν μπαλα, η οταν μιλουσαν για μαθηματα.
Αυτη ηταν πρωτη με διαφορα απ ολους τους  υπόλοιπους,ομως για πρωτη φορα ερωτευμενη με τον Α.
Κι αυτος ομως δεν πηγαινε πισω,το ιδιο τσιμπημενος ηταν και ολο εβαζε τον φιλο του να της το λεει.Καθοντουσαν στην ιδια σειρα αλλα σε διαφορετικο διαδρομο.Ολο κοιταζοντουσαν στα μαθηματα.Κρυφα κρυφα ανταλασσαν τετραδια οπου στο καθενα κατι ηταν γραμμενο.Χειμωνιασε για τα καλα.ηταν οι Χριστουγεννιατικες διακοπές..Θα ηταν χωρια για 15 μερες,πολυ διαστημα και ηθελε να τον βλέπει..Προθυμοποιηθηκε μια φορα να παει να παρει πετρελαιο απ το βενζιναδικο της περιοχης,το ηξερε και ο Α και την περιμενε.Αφησε το μπετονακι κατω και τον κοιτουσε, και την κοιτουσε.Αγκαλιαστηκαν και εδωσαν κατω απ τ αστερια το πρωτο φιλι,στο μαγουλο..Εφυγε πετωντας,εφυγε κι αυτος πετωντας..
Ξαναβρεθηκαν και η ιστορια τους συνεχιστηκε..Ομως εφυγε,μεταθεση του πατερα,,θα ελειπε 3 χρονια..Κλαμματα,υποσχεσεις....
Χαθηκε για 3 χρονια.
Αυτη σε αλλο γυμνασιο,αυτος σε αλλο...Και καποτε εψαξε να τη βρει..Αυτη ηταν  θυμωμενη,ειχαν περασει 3 χρονια χωρις σημεια ζωης,δεν ηθελε να τον δει...
Περασαν αλλα 3 χρονια και ακομα ενα και εμαθε πως αυτος ειχε πια σχεση με μια κοπελλα της περιοχης της.Δεν την ενοιαζε καθολου,καλα  ας ηταν και αυτη ηδη ειχε αρχισει καποια σοβαρη σχεση.
Μεχρι που εμαθε,απο στομα σε στομα κυκλοφορησε και τελευταιο εφτασε στ αυτια της.Ο Α, σκοτωθηκε,,,,
Οδηγωντας ενα τζιπακι του στρατου,σε αλλα μερη,στην νοτια Ελλάδα,επεσε σε γκρεμο και σκοτωθηκε..
Δεν το περιμενε,,δεν το καταλαβαινε αυτο.Ηταν μονο 20 χρονων...
Ακομα θυμαται τα ματια,το χαμογελο,το πρωτο φιλι.......